Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Automatizări pentru staţii de epurare


                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
          Proiectăm şi dezvoltăm aplicaţii cu automate programabile de mare complexiate, transimisie la distanţă şi integrare în SCADA

Automatizările pentru staţiile de epurare implică utilizarea unui automat programabil adaptat complexităţii statţiei de epurare care se automatizează, care poate fi cu sau fără HMI cu touch screen. Automatul este programat să achiziţoneze semnale atât digitale şi cât şi analogice unificate, să proceseze informaţia utilă şi să comande echipamentele staţiei de epurare conform cu diagrama de proces.

Automatul programabil este capabil să:
În continuare vă prezentăm câteva dintre aplicaţiile dezvoltate de noi pot fi vizualizate mai jos.
     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.