Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Case inteligente
                              

                              

                              

                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
        Noua casă inteligentă îţi face viaţa mai uşoară, creşte securitatea locuinţei tale şi îţi economiseşte bugetul prin administrarea eficientă a energiei, evitând costurile suplimentare datorate pierderilor inutile.

        Datorită viziunii sale de viitor şi observând tendinţele moderne în dezvoltarea clădirilor rezidenţiale, firma noastră a păstrat ritmul impus pe piaţă şi a investit în dezvoltarea de instalaţii electrice şi de automatizare a climatizării pentru a oferi mai mult confort şi a reduce consumul de energie din locuinţa dvs.

        În acest sens, bazată pe conceptele moderne ale standardului european pentru instalaţii, EIBA (European Installation Bus Association), firma noastră a dezvoltat instalaţii electrice şi de climatizare conform standardului EIB.

        Realizarea instalaţiilor electrice şi de automatizare a climatizării în locuinţa dumneavoastră pe acest concept modern vă oferă mai mult confort şi reduce consumul de energie, aceasta ducând la economisirea bugetului dvs. în întreţinerea locuinţei, ceea ce face ca acest tip de instalaţie să fie mult mai cerută pe piaţă decât clasicele instalaţii electrice.

        Astfel, în instalaţiile electrice concepute după standardul EIB, comanda instalaţiei electrice şi de climatizare se realizează cu aparate specifice, produse de firme cu renume: Siemens, Merten, ABB, etc.

        În continuare vă invităm să faceţi cunoştinţă cu lumea caselor inteligente şi avantajele lor.

        Pentru exprimarea cerinţelor dvs. legate de casele inteligente, vă rugăm să completaţi formularul de preferinţe pentru definirea opţiunilor privind CASA INTELIGENTĂ.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.