Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Sisteme de securitate


                              

                              

                              

                              

                              


S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
          Sisteme rezidenţiale
          Sunt destinate persoanelor fizice, instalate în reşedinţele acestora (case, apartamente, dependinţe etc.) şi oferă un nivel maxim de protecţie, fiabilitate şi eficienţă. Pe baza experientei acumulate, putem furniza clienţilor şi potenţialilor clienţi un sfat imparţial asupra configuraţiei care răspunde optim cererilor lor. Fiind familiarizaţi cu echipamentele din oferta numeroşilor producători de pe piaţă, putem alege pentru clienţii noştri sisteme uşor de utilizat, sigure şi având reputaţie, răspândire şi utilizare largă la nivel internaţional.

          Sisteme comerciale
          În cazul spaţiilor comerciale cum ar fi birouri, magazine, spaţii de producţie, zone de vânzare susceptibilitatea tentativelor de efracţie este mult mai mare. Faţă de măsurile de precauţie obişnuite, companiile ar trebui să ia în considerare instalarea unui sistem profesional de detecţie efracţie şi, după caz, a unor sisteme complementare, de detecţie şi semnalizare incendiu, supraveghere video, contol acces etc.
          În baza legii 333/2003 , persoanele juridice au obligativitatea de a instala sisteme electronice de pază şi protecţie pentru spaţiile pe care le deţin şi unde îţi desfaşoară activitatea.

          Vă punem la dispoziţie următoarele servicii:.

          consultanţă tehnică pe probleme de sisteme de securitate, pentru alegerea configuraţiei optime;
          sisteme cu diferite grade de alarmare audibilă şi luminoasă
          sisteme monitorizabile 100% la un dispecerat de intervenţie sau cu anunţarea pe telefon mobil a proprietarului asupra evenimentelor ţi a eventualelor tentative de efracţie;
          cablarea sistemelor se face în aşa fel încât să fie nevoie de retuşări minime în finisaje, din partea beneficiarului. Nu excludem posibilitatea combinării tehnologiilor cablate / fără fir, dacă locuinţă sau spaţiul Dumneavoastră sunt finisate şi nu doriti trasee de cablare vizibile;
          detecţia, semnalizarea şi, după caz, stingerea incendiilor, în faze incipiente ale acestora. Folosim tehnologii avansate pentru a detecta optic, termic şi chimic gazele nocive (ex. monoxid/dioxid de carbon, metan, butan, fum etc.);
          securitatea persoanei prin asigurarea unui buton de panică "la purtător". Acest lucru poate fi util atât persoanelor care doresc un grad sporit de siguranta cât şi pentru semnalizarea rapidă a unor eventuale stări de necesitate (ex. urgenţe medicale);
          sisteme de supraveghere video / televiziune cu circuit închis (CCTV). Asigurăm monitorizarea zi/noapte a zonelor sensibile cu camere video performante, înregistrate local pe un sistem digital de înregistrare şi redare bazat pe un calculator şi cu posibilitatea de a fi accesate imaginile înregistrate şi/sau difuzate de acesta în timp real de oriunde din lume prin intermediul Internetului;
          sisteme de interfonie audio/video pentru reşedinţe şi spaşii comerciale;
          cablări de reţele de calculatoare, televiziune, telefonie cu instalarea acestor tipuri de sisteme, unde este cazul;
          service în garanţie şi post garanţie pentru toate aceste tipuri de sisteme.
     În momentul în care achizitionaţi un sistem de securitate pentru casa Dumneavoastră, noi instalăm de la caz la caz:
          o unitate centrală, aflată într-o cutie de culoare alb/crem cu design ce se potriveste uşor în orice ambient;
          una sau mai multe tastaturi pentru operarea sistemului;
          senzori de prezenţă în infrarosu;
          contacţi magnetici pentru semnalizarea uşilor/geamurilor deschise;
          senzori de geam spart, pentru detectarea tentativelor de efracţie cu spargerea geamurilor exterioare;
          butoane de panică atât fixe cât şi la purtator;
          senzori de gaz/monoxid de carbon;
          senzori de fum/temperatură crescută
          sirene de avertizare opto-acustice atât pentru interior cât şi pentru exterior;
          echipamente de comunicaţie telefonică atât pe linie fixă cât şi prin GSM/GPRS pentru transmiterea evenimentelor la un dispecerat de intervenţie rapidă sau pe telefonul mobil al proprietarului;
          backup-ul energetic al intregului sistem, astfel nu vă veţi face probleme în cazul penelor în alimentarea cu energie electrică de la reţea de durată scurtă şi medie. Toate sistemele, inclusiv sirenele de avertizare exterioară beneficiază de acumulatori cu încărcare proprie, pentru o autonomie cât mai îndelungată.

          Dumneavoastră beneficiaţi de garanţie 1 an pentru sistemele instalate (unele componente pot avea o perioadă de garanţie mai mare, funcţie de politica producătorului), interval în care se acordă suport în utilizare, service gratuit precum şi înlocuirea fără cost suplimentar a echipamentului defect. Considerăm securitatea Dumneavoastră ca fiind prima opţiune aşa că vom întreprinde toate demersurile posibile astfel încât reşedinţa/afacerea Dumneavoastră să nu rămană neprotejate în cazul unui defect.

          Sistemele sunt 100% ajustabile din punct de vedere al configuraţiei, pentru a putea integra şi alte funcţiuni dorite de beneficiar, de exemplu deschiderea unor uşi de intrare/garaj, integrarea în sistem a echipamentelor de control acces bazate pe cartele magnetice sau tastaturi pentru formare de coduri, diferite actţonări şi automatizări.

          Vă invităm să ne contactaţi fără nici o obligativitate din partea Dumneavoastră pentru a vă oferi consultanţă în realizarea sistemelor de care aveţi nevoie.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.