Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Automatizări


                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
          În urma unei experienţe individuale de mai bine de 20 de ani, specialiştii noştri reuşesc şi sunt colaboratori foarte apropiaţi ai beneficiarilor, atât în furnizarea de soluţii tehnice avantajoase la criteriul performanţă / preţ cât şi în preluarea proiectelor existente şi "interpretarea" lor în sensul creşterii unor parametri funcţionali, de calitate, de siguranţă, fiabilitate, design.
          Executăm fără rabat la calitate o gama largă de tablouri pe joasă tensiune. Această gamă acoperă următoarele categorii de aplicaţii:           Echipamentele pe care le integrăm în tablouri poartă numele unor producători cunoscuţi în lume, ca Siemens, Schneider, Schrack, Moeller, Honeywell, alegerea lor fiind determinată de performanţele cerute, de fondurile alocate aplicaţiilor şi nu în ultimul rând de opţiunile beneficiarului.
Modul în care preluăm realizarea tablourilor de la beneficiar poate fi unul dintre urmatoarele:     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.