Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
IstoricS.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
          Compania PROELECTRO Prod Serv SRL a fost înfiinţată în anul 1996, desfăşurâdu-şi activitatea în domeniul automatizărilor industriale, automatizărilor pentru casă şi a sistemelor de securitate, fiind licenţiată IGP şi IGCPM.

          Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, compania noastră efectuează montaj de sisteme anti-efracţie, anti-incendiu, automatizări industriale (tablouri electrice, de comandă, de distribuţie, de protecţie, pentru climatizarea locuinţelor).

          Datorită viziunii sale de viitor şi observând tendinţele moderne în dezvoltarea clădirilor rezidenţiale, firma noastră a păstrat ritmul impus de piaţă şi a investit în dezvoltarea de instalaţii electrice şi automatizare a climatizării pentru a oferi mai mult confort şi a reduce consumul de energie în locuinţa dumneavoastră.

          În acest sens, bazată pe conceptele moderne ale standardului european pentru instalaţii, EIB (European Installation Bus), firma noastră a dezvoltat instalaţii electrice şi de climatizare conform standardului EIB.

          Realizarea instalaţiilor electrice şi de automatizare a climatizării în locuinţa dumneavoastră pe acest concept modern vă oferă mai mult confort şi reduce consumul de energie, aceasta ducând la economisirea bugetului dvs. în întreţinerea locuinţei, ceea ce face ca acest tip de instalaţie să fie mult mai cerută pe piaţă decât clasicele instalaţii electrice. Astfel, în instalaţiile electrice concepute după standardul EIB, comanda instalaţiei electrice şi de climatizare se realizează cu aparate specifice, produse de firme cu renume: Siemens, Merten, ABB, etc.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.